Boekentips burnout

Boekentips

BURNOUT

Boekentips burnout

Tijdens een burnout is het vaak lastig om een boek te lezen, maar onderstaande boeken heb ik in kleine gedeeltes gelezen tijdens mijn burnouts en de boeken hebben mij ontzettend goed geholpen om te herstellen en anders te gaan kijken naar mijn leven, mijn lichaam en mijn geest.

Als jij via de link een boek besteld dan krijg ik daar ook een kleine percentage van, maar voor de rest verloopt alles via bol.com.

Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt

De dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt

‘Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt’. Het is een ontzettend fijn boek waar ik zelf heel veel aan heb gehad. Het boek heeft ook hele goed beoordelingen en dat is niet voor niks. Waar het boek je vooral erg goed bij helpt is om rust in je hoofd te krijgen en op een andere manier naar het leven te kijken.

Wil je zelf ervaren wat dit boek voor jou kan betekenen?

Master Your Mindset

Master Your Mindset

‘Master Your Mindset’ geschreven door Michael Pilarczyk heeft er voor gezorgd dat ik eindelijk in ‘combinatie met’ succesvol kon herstellen van mijn burnout. Dit boek laat je zien dat jij een manier van denken hebt en dat je deze kunt veranderen. Inmiddels heb ik het boek al wel 4 of 5 keer gelezen. Ik ben de tel kwijtgeraakt en nog steeds pak ik het er af en toe even bij en lees ik weer een paar bladzijdes.

Wil je zelf ervaren wat dit boek voor jou kan betekenen?

Burnout ervaringsdeskundige

Veel professionals weten niet echt goed hoe ze met een burn-out om moeten gaan, hoe ze kunnen ondersteunen om uit een burn-out te komen en welke tools wel werken en welke niet.

Na 15 jaar ervaring met 5 burn-outs ging ik – Chantal – zelf op zoek naar een succesvolle strategie. Ik had al zo ontzettend veel uitgeprobeerd aan de hand van tools van psychologen, maar dit hielp steeds maar tijdelijk of niet. Op mijn 32e was ik er zo ontzettend klaar mee: ‘ik dacht het is nu erop of eronder’.

Door het veranderen van mijn mindset in combinatie met balans, kreeg ik weer meer energie en kwam ik uit mijn burn-out en weet ik ook dat ik nooit weer een burn-out zal krijgen

De Burnout | Herstellen van Burnout

MIJN MISSIE: Ik wil zoveel mogelijk mensen met een burn-out ondersteunen en begeleiden om te herstellen en te leven vanuit hun hart.

Volg je De Burnout al via social media?